Diamantkvinnan

Allting går. Och går det inte så går det ändå!

ledsen,frustrerad, förbannad, besviken!

Allmänt Permalink0

Ännu en helg ar nu avvverkad. Har varit ganska lugn om jag själv får beskriva den. Nog för den har innehållet en massa (kräftskiva, arbete och 15-årskalas) men den har ändå varit ganska skön.

Igår söndag framåt kvällen var en mindre rolig kväll. Det började med att min mobiltelefon strejka. Jag kan inte använda ok-knappen vilket betyder att jag inte kan göra ett SKIT! Jag tar ganska mycket bilder med denna så nu blir det att rita istället. (Hahaha, skoja.) Har en standin-telefon. En Nokia. Ojoj, har haft Ericsson så nu får jag tänka till lite innan jag trycker. Annars kanske just du får ett sms som var menat till någon annan. Gör ju inget så länge det inte är nakenbilder eller något annat hemskt jag skickar.

Kvällen fortsatte sedan med att en arg, frustrerad och ledsen son ringer.
Han frågar vad jag gör.
Tittar på tv svarar jag.
Kan du komma och hämta mig, frågar han då?
Vad har hänt frågar jag?
Han förklarar, skäller och ............Det sista han säger är, sedan smällde jag igen dörren och drog bara.
Jag kommer! svarade jag natruligtvis.

Vad gör man när barn blir sårade, ledsna och besvikna? Jag vet att man som förälder ska prata med dem, lyssna, trösta och försöka förklara och få dem att förstå och se det andra har sätt länge. MEN DET ÄR SÅ SVÅRT! Men oj så tacksam och glad jag är att han ringer till mig. Och att han pratar med mig. Men jag blir så JÄVLA förbannad......... Ser inte andra människor vad som händer? Reagerar inte andra människor? Har inte någon annan ansvar. Är det meningen att man som förälder och som barn ska ta allt själv.. ? Vad lever vi i för värld???

HELv....................e!!!!

Till top