Diamantkvinnan

Allting går. Och går det inte så går det ändå!

Redan torsdag!

Allmänt Permalink1
Dagarna går fort trots att man befinner sig på ett sjukhus. Natten som varit blev tuff. Anton fick feber igår eftermiddag och den gav sig inte. Så trots sömntablett vaknade han redan 00.30. Sedan låg han och somnade till och från fram till 02.30. Jag sa då till honom att ringa på sköterska. Hon kom och tog febern vilken var uppe i 39,7! Två alvedon fick han och sedan gick de igen. Det tog knappt en minut så sa anton att han mådde illa. Jag tror jag måste spy. Jag upp och försökte hitta något att göra detta i. FÖRSENT! Jag, sängen och golvet blev målade med spyor. HÄRLIGT!!! Men han mådde bättre efter:)

Bara att kalla på sköterskor igen. Städa kl 03.00 på natten är ingen höjdare. Anton fick alvedon i dropp och sedan var det åter sängen. Han somnade ganska omgående. Jag somnade inte! Blev tv en stund. Sedan kom John blund.

Idag på Fm har vi varit iväg och fått korsett till Anton. Kan säga att vad vi än gjort hittills så har sjukhuset skjutsat runt honom i sängen. Nu ska han upp och börja röra på sig. Sjukgymnasten var här stax innan ölunch och det gick så där.. Han kom inte upp. Fick så lågt blodtryck att det bara var att lägga sig igen. Vi gör ett nytt försök på eftermiddagen.

Just nu sover han efter att ha försökt att få i sig lite sjukhusmat. Smakade så där.

Vi har idag också fått se röntgenbilder på Antons rygg. Ser riktigt bra ut. Intressant att se bilder före och efter. Vilken skillnad! Han är redan nu längre. Snacka om att han kommer att gå rak i ryggen sedan.

Nu blir det kaffe!
Till top